Valikko Sulje

PERUTTU KORONATILANTEEN TAKIA! Elements of Euga -konsertti: ”Water” Puhtaiden vesien puolesta, Parkano 29.3.2020 klo 17:00 alkaen

PERUTTU KORONATILANTEEN TAKIA!

Pirkanmaa: Elements of Euga -konsertti: ”Water” Puhtaiden vesien puolesta

Elements of Euga -konsertti osa ”Water” on taianomainen veden ympärille rakennettu konsertti, jossa mieskuoromusiikki yhdistyy valo- ja äänitaiteen kanssa ja johdattelee yleisön ainutlaatuiseen musiikilliseen seikkailuun vesien äärelle. Sijainti: Kulttuurikeskus Kaarna, Parkano 29.3.2020 klo 17:00 alkaen. Art Festivo/Parkano-viikon tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Parkanon kaupungin, Riiarinnan ja ympäristö-ja vesienhoidon yhdistysten ja vesiensuojelun toimijoiden kanssa.

Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu ja mahdollisuus vierailla pop up-infopisteillä. #sll/vesiteemavuodet 20-21 #vesivisio2050 SLL/Ylä-Satakunnan ympäristöyhdistys ry Arja Pihlaja, puheenjohtaja +358 40 5689976 Marja-Liisa Herrala, sihteeri +358 50 5771013 https://www.euga.fi/language/fi/

Lippu 20,-

The event is finished.

Päivä

Aika

17:00

Hinta

20,-

Sijainti

Kulttuurikeskus Kaarna, Parkano
Kategoriat
Mieskuoro Eugan kotisivut
Tilaa blogin päivitykset

 

Loading

Uusimmat blogitekstit

Työntekijä lypsää siikaa.

Kumihanskalla vai ilman

Vaellussiian lisääntymisolosuhteet Kokemäenjoessa ovat hankalat. Mädin hävikki Lammaistenlahdella on suurta, kuoriutumisvaiheessa mätijyvistä on jäljellä alle 10 %.

Seinämaalaukset Huvilajuovalla

“Kokkeli (2018-2019) oli Turun yliopiston maisemantutkimuksen oppiaineen järjestämä ja Koneen säätiön rahoittama tutkimushanke. Sen ytimenä oli Kokemäenjokilaakson asukkaiden ja yhteisöjen kuuleminen kulttuurikartoituksen avulla.”

Kola-koiran kasvokuva

Kun rantapalloilu kiellettiin Paratiisissa

“Vaan vielä tänäänkin, kun minä jo juoksen parempien pallojen perässä, äiti istuu joskus illalla yksin laiturilla.
Hän huokaisee syvään ja toivoo hartaasti, että löllöt eivät enää ilmestyisi ja rannoilla voisi taas palloilla kuin
ennen, huoletta ja nauttien.”